Wij repareren bijna alle merken electronische flipperkasten. Dit wil dus zeggen dat we flipperkasten repareren met digitale tellers die omstreeks 1978 voor het eerst op de markt kwamen. Voor de oudere flipperkasten met rollen als scoretellers hebben we helaas geen onderdelen meer in stock.

  U kunt dus bij ons terecht voor het laten herstellen van bijna alle merken en types flipperkasten van 1978 tot nu.

  Het is ook  mogelijk uw eigen kiddy rides bij ons te laten herstellen.

  Ook herstelling van uw jukebox hoort tot de mogelijkheden.

  Bijna alle herstellingen gebeuren hier in de werkplaats en dus niet op verplaatsing. De enige uitzonderingen zijn herstellingen voor exploitanten en flipperkasten die door ons gereviseerd zijn.

Herstellingen op verplaatsing:

 Staat u er op dat uw flipperkast toch bij u thuis gerepareerd gaat worden dan moet u met het volgende rekening houden.


- onze uren beginnen te tellen zodra we de werkplaats verlaten.

- de tijd die nodig is voor de heenrit gebruiken we ook voor de calculatie van de terugrit. De tijd die we in rekening brengen is dus heenrit maal twee + de tijd die we aanwezig zijn.

- het is altijd mogelijk dat we niet alle nodige onderdelen bij ons hebben of dat de reparatie niet ter plekke kan gebeuren. In dit geval is er een tweede verplaatsing nodig die ook volledig in rekening gebracht gaat worden.
Herstelling en diagnose in de werkplaats:

Indien u met uw te repareren toestel naar de werkplaats komt voor diagnose en prijsopgave gaan we als volgt te werk.


- meestal kan er een diagnose gesteld worden zonder dat we eerst een reparatie moeten doen. In dit geval zijn diagnose en prijsopgave gratis.In het geval dat er niet direct een diagnose gesteld kan worden en er dus ook geen prijsopgave mogelijk is maken we dit direct kenbaar. Zodra we een diagnose kunnen stellen laten we u alsnog een prijsopgave weten waarna u zelf kunt beslissen of u ons tot verdere reparatie laat overgaan.


-  diagnose en prijsopgave doen we meestal direct als u het toestel komt aanbieden. Indien de kosten te hoog zijn en u besluit om het toestel niet te laten repareren kunt u het dus direct meenemen.

- u krijgt een prijsopgave met een minimum en maximum kostprijs. Mochten de kosten hoger uitvallen dan is dat risico voor ons! We houden ons dus echt aan de maximumprijs die we opgeven. 

- kleine storingen en reparaties gebeuren meestal terwijl u wacht zodat u het toestel direct kunt meenemen.

- het is altijd nodig om een afspraak te maken voor reparaties!
Voor verplaatsing hanteren wij een uurtarief van 30,-€ exclusief BTW!

Wij rekenen geen voorrijkosten maar het eerste uur rekenen we altijd volledig aan. Vanaf het tweede uur rekenen we met 1/4 uur.

Voorbeelden:
Woont u maar op 10 minuten van onze werkplaats en hebben we maar 15 minuten nodig voor de herstelling dan betaald u toch 30,-€ plus BTW.

Hebben we 40 minuten nodig voor de heenrit en hebben we 50 minuten werk dan ziet het er als volgt uit. 40 minuten verplaatsing maal 2 = 80 minuten. Verplaatsing plus reparatie: 80 minuten plus 50 minuten= 130 minuten. Dit is in totaal dus 2 uur en 10 minuten. Te betalen 2 volle uren en 1/4 uur: (2x30)+7,5= 67,50€ plus BTW.

BIJ DEZE KOSTEN KOMEN OOK NOG DE KOSTEN VOOR EVENTUELE ONDERDELEN!
Klik hier om ons reparatieformulier in te vullen.